Kopen voetbalshirts online Niet gecategoriseerd Gefeliciteerd Mbappé! 24 wedstrijden, 15 doelpunten en 6 assists, een ster die schittert!

Gefeliciteerd Mbappé! 24 wedstrijden, 15 doelpunten en 6 assists, een ster die schittert!Categories:

Paris Saint-Germain heeft dit seizoen een behoorlijke prestatie geleverd en heeft zijn vorm in de Ligue 1 hervonden. Kylian Mbappe voetbalshirts online Ze zijn direct teruggekeerd naar de top van de competitietabel en hebben in de laatste 16 wedstrijden een angstaanjagend record van 12 overwinningen en 4 gelijke spelen neergezet. Deze prestaties hebben ook buiten erkenning opgeleverd, en ze zullen zich nu volledig inzetten voor het streven naar de Champions League-titel.

Echter, aan de kant van Paris Saint-Germain beseft men ook dat er een tekort is aan een reguliere centrumspits om de aanvalsproblemen van Mbappé op te lossen. Immers, heeft Munir na zijn komst naar het team niet het topniveau laten zien dat hij vorig seizoen bij Frankfurt had. PSG-coach Enrique heeft herhaaldelijk geprobeerd om Mbappé als centrumspits te laten spelen, maar dit maakt Mbappé behoorlijk ongelukkig. Mbappé houdt er niet van om op het veld als centrumspits veel verdediging aan te trekken. Hij geeft er de voorkeur aan om op de linkerflank als aanvaller de wedstrijd op te lossen.

Paris Saint-Germain heeft ook begrepen dat er een probleem is, en clubvoorzitter Nasser heeft een zeer perfecte oplossing bedacht. Dat is om direct de aanvaller Benzema te huren vanuit Saoedi-Arabië. Benzema, die dit seizoen lid werd van Al-Ittihad, heeft volledig gebroken met de club. Hij heeft eerder openlijk verklaard niet terug te willen keren naar de club, goedkoop voetbaltenue kind en Nasser is bereid om deze spits direct te huren. Maar het salaris van Benzema bedraagt maar liefst een angstaanjagende 200 miljoen euro per jaar. Nasser zou bereid zijn om 100 miljoen euro per jaar van dat salaris te dragen om hem te kunnen huren.

Dit seizoen heeft Benzema in 24 wedstrijden 15 doelpunten gescoord en 6 assists gegeven, wat over het algemeen een uitstekende prestatie is. Zijn combinatie met Mbappé zal de hereniging betekenen van de twee generaties aanvallende kernen van het Franse team. Dit kan volledig het tekort van het team aanvullen en hen in staat stellen om het komende seizoen volledig te streven naar de Champions League-titel.

Leave a Reply