Kopen voetbalshirts online Niet gecategoriseerd Kylian Mbappé vestigt PSG-record terwijl ze de Champions Trophy winnen tegen Toulouse

Kylian Mbappé vestigt PSG-record terwijl ze de Champions Trophy winnen tegen Toulouse

Categories:

Kylian Mbappe werd de Real Madrid tenue kids kopen topscorer van Paris Saint-Germain in het Parc des Princes toen de Ligue 1-kampioen Toulouse met een 2-0 overwinning versloeg en de Champions Trophy won.PSG ging het paradepaardje van woensdag binnen als de grote favoriet om meer zilverwerk te claimen en stond al na drie minuten op voorsprong via Lee Kang-in.

Mbappe verdubbelde de voorsprong van zijn ploeg kort voor de pauze met zijn 111e thuisaanval voor PSG toen Luis Enrique zijn eerste trofee voor de Franse ploeg binnenhaalde.Ousmane Dembélé keerde terug voor PSG na de 3-1 overwinning tegen Metz veertien dagen geleden, terwijl Toulouse twee wissels doorvoerde met Vincent Sierro en Moussa Diarra weer in de basis.

Toulouse, dat het onder de nieuwe manager Carles Martinez Novell op nationaal vlak lastig heeft gevonden – met slechts twee competitieoverwinningen dit seizoen – maakte voor het eerst sinds 1957 zijn opwachting in deze fase van de competitie, nadat hij Nantes had verslagen en de Coupe de France had gewonnen.

Maar ze stonden een doelpunt achter met slechts twee minuten en 35 seconden op de klok.De voortreffelijke bal van Vitinha werd door Dembele terug over het doel geslagen, waarbij een ongemarkeerde Lee van dichtbij geen fout maakte.PSG stond op voorsprong en had de controle, maar Toulouse scoorde bijna de gelijkmaker toen Gabriel Suazo het zijnet raakte terwijl PSG-doelman Gianluigi Donnarumma verslagen was.

Met nog tien minuten van de openingsperiode te gaan, had Lee bijna zijn tweede van de avond toen hij een omhaal losliet, maar werd opgeslokt door Guillaume Restes, voordat Toulouse plotseling opnieuw dreigde toen de momentopname van Thijs Dallinga door Donnarumma op de paal werd getipt.

Maar de thuisploeg verdubbelde vóór de pauze hun voorsprong na een magisch moment van Mbappé.De Franse international verzamelde de bal op 25 meter van het doel voordat hij wegdribbelde van een handvol verdedigers uit Toulouse en de bal in de verre hoek schoot om Edinson Cavani te overtreffen als de scherpste schutter van PSG in het Parc des Princes.

De masterclass van Mbappé zorgde ervoor dat Toulouse in de tweede helft nog een berg moest beklimmen en ondanks een indrukwekkende start na de pauze had PSG bijna een derde plaats toen de vrije trap van Achraf Hakimi het houtwerk raakte.De Braziliaanse verdediger Lucas Beraldo kreeg zijn debuut in de tweede helft en hoewel Toulouse weigerde op te geven, Goedkope Voetbalshirts Kopen leken ze nooit een bedreiging voor PSG toen de mannen van Enrique op weg waren naar een recordbrekende twaalfde overwinning – en hun tiende in de afgelopen elf jaar.