Kopen voetbalshirts online Niet gecategoriseerd tottenham hotspur voetbalshirts online Kylian Mbappé’s meest gehoorde bestemming onthuld! Real Madrid fungeert als reservewiel, kijkt uit naar de Premier League om met Erling Haaland te concurreren voor de Gouden Bal.

tottenham hotspur voetbalshirts online Kylian Mbappé’s meest gehoorde bestemming onthuld! Real Madrid fungeert als reservewiel, kijkt uit naar de Premier League om met Erling Haaland te concurreren voor de Gouden Bal.Categories:

tottenham hotspur voetbalshirts online Als een van de topsterren in het voetbal, heeft Kylian Mbappé altijd de ambitie gehad om te vertrekken naar een team met competitieve kracht waar hij ook een zeer lucratief contract kan krijgen. Daarom, zelfs als Paris Saint-Germain hem een uitmuntend contract aanbiedt, blijft Mbappé tijdens elke transferperiode geruchten genereren over zijn verlangen om de club te verlaten.

En ook deze wintertransferperiode speelt het drama rond Kylian Mbappé’s vertrek zich opnieuw uit zoals verwacht, maar dit keer lijkt Real Madrid een back-upoptie te zijn geworden. Real Madrid heeft duidelijk aan Mbappé laten weten dat ze van hem verwachten binnen 15 dagen antwoord te krijgen over of hij wel of niet bij het team zal komen spelen. Mbappé houdt echter vast aan zijn taktiek van vertraging en weigert direct in te gaan op de vraag van Real Madrid, waardoor de Spaanse club geen duidelijk beeld krijgt van Mbappé’s intenties om zich bij hen aan te sluiten.

In plaats daarvan is onlangs een populaire bestemming voor Mbappé naar voren gekomen, namelijk de Engelse topclub Liverpool. Het is algemeen bekend dat het gezin Mbappé supporter is van Liverpool, iets waarvan vooral zijn moeder openlijk heeft getoond haar liefde voor de club. Toen Kylian Mbappé destijds nog niet bij Paris Saint-Germain tekende, had zij zelfs contact gezocht met Liverpool om haar zoon te laten aansluiten bij de Reds. Nu Real Madrid opnieuw als reserveoptie fungeert, is het dan ook geen verrassing dat Liverpool plotseling hoog in beeld is als potentiële nieuwe werkgever voor Mbappé.

De nauw betrokken journalist bij Kylian Mbappé, Julien Laurens, heeft onthuld: “Mbappé is zeer tevreden over de ontwikkeling en plannen van Liverpool. Hij heeft een ware affiniteit met dit Engelse topteam uit de Premier League. Echter, voetbalshirts sale kind zijn overstap hangt ook af van of Liverpool zijn salarisverwachtingen kan dragen.” Bovendien hoopt Mbappé in de toekomst te kunnen aansluiten bij de Premier League, die hij ziet als de nummer één competitie ter wereld, om meer aandacht te trekken en tegenover Erling Haaland te concurreren voor zijn eerste Gouden Bal.

Leave a Reply