Kopen voetbalshirts online Niet gecategoriseerd Bayern München geïnteresseerd in Girassi: versterkt de aanval

Bayern München geïnteresseerd in Girassi: versterkt de aanvalCategories:

Onlangs onthulde Picture Post het nieuws dat Bayern München grote interesse toonde in Stuttgart-aanvaller Girassi en van plan was Bayern Munich voetbalshirts de Franse speler in de zomerse transferperiode binnen te halen. Voorwaarde voor deze deal is echter dat Girassi Stuttgart niet verlaat in de winterse transferperiode, maar tot het einde van het seizoen bij het team blijft.

De interesse van Bayern in Girassi zou zo reëel zijn dat ze van plan zijn om de vrijgaveclausule van Girassi tijdens de zomerse transferperiode te activeren, wat neerkomt op zo’n 20 miljoen euro. Het bestaan ​​van deze clausule betekent dat zolang Girassi de club tijdens de winterperiode niet verlaat, Bayern naar verwachting de spits deze zomer met succes zal presenteren.

Girassi speelt momenteel voor Stuttgart en heeft een contract bij de ploeg tot 2026. Volgens de Duitse transfermarkt bedraagt ​​de huidige waarde van Girassi 40 miljoen euro en heeft hij een hoge reputatie in het Europese voetbal. Het is de bedoeling van Bayern München om hun ploeg aanvallend te versterken door Girassi binnen te halen, en als fans zouden we graag zien dat Girassi hetzelfde draagt ​​als Kane.

Interessant is dat als Bayern erin slaagt Girassi te contracteren, dit ertoe kan leiden dat een speler vertrekt. Het rapport vermeldt dat de Franse spits Mathis Terre deze winter aan een ander team zou kunnen worden uitgeleend en verschillende clubs hebben al interesse in hem getoond.

Girassi is momenteel 27 jaar oud en zijn verklaarde aanvalskracht is de reden waarom Bayern hem binnenhaalde. Dit is ook de reden waarom Bayern actief op zoek is naar goede spelers op de transfermarkt om hun algehele kracht te Bayern Munich voetbalshirts online verbeteren en voor meer eer te strijden door versterkingen binnen te halen. Zal Girassi dus in een shirt van FC Bayern München terechtkomen? We zullen zien!

Leave a Reply