Kopen voetbalshirts online Niet gecategoriseerd Havertz schijnt! Arsenal in de tegenaanval om de Premier League te leiden!

Havertz schijnt! Arsenal in de tegenaanval om de Premier League te leiden!

Categories:

Arsenal-manager Mikel Arteta prees het vierde doelpunt van Kai Havertz in de Premier League tegen Brighton & Hove Albion en prees zijn groeiende zelfvertrouwen. Havertz had moeite om zich aan te passen aan Arteta’s nieuwe positie aan de linkerkant van het middenveld nadat hij kritiek kreeg vanwege zijn prestaties bij Chelsea. Hij heeft echter de laatste tijd verbetering laten zien en cruciale doelpunten gemaakt voor Arsenal tegen Luton Town, PSV, Arsenal Kopen voetbalshirts Brentford en nu Brighton. Arteta benadrukte het groeiende vertrouwen en de veiligheid van Havertz op het veld, waarbij hij de nadruk legde op zijn intelligentie en agressieve optredens in zowel aanval als verdediging.

Het doelpunt van Havertz tegen Brighton viel in de 87e minuut en zorgde voor de overwinning van Arsenal. Arteta vermeldde ook dat Havertz met een kopbal in de wedstrijd had moeten scoren. Arteta uitte zijn bezorgdheid over het gebrek aan doelpunten van Arsenal in de eerste helft, waarbij het team meerdere kansen verspeelde. Hij prees echter de volwassenheid en vastberadenheid van de ploeg, vooral gezien de moeilijke week die ze hebben doorstaan ​​qua ziekte.Kopen voetbalshirts online

Het noemen van de 3-0 nederlaag thuis tegen Brighton vorig seizoen benadrukte dit keer de focus van het team tijdens de wedstrijd. Door deze overwinning staat Arsenal nu één punt voor op Liverpool bovenaan de Premier League. Liverpool na een 0-0 gelijkspel tegen Manchester United. Arteta’s ploeg speelt volgende zaterdag op Anfield tegen Liverpool in een langverwachte topwedstrijd. Arteta zei echter ook dat het team met meerdere blessureproblemen kampt en benadrukte de behoefte aan extra spelers.