Kopen voetbalshirts online Niet gecategoriseerd Arsenal heeft eindelijk zijn contractprobleem opgelost en het team zal een grote doorbraak beleven!

Arsenal heeft eindelijk zijn contractprobleem opgelost en het team zal een grote doorbraak beleven!

Categories:

Arsenal is naar verluidt dicht bij een akkoord over een nieuw contract voor verdediger Ben White, waarbij hun efficiëntieaanpak bij contractonderhandelingen verbetert. Het team heeft geleerd van fouten uit het verleden en laat contracten niet langer aflopen, en ze boeken nu vooruitgang bij het veiligstellen van de toekomst van belangrijke spelers. Chiho Tomoyo presteerde goed in de recente overwinning tegen Lens nadat Bain White als rechtsback was geïntroduceerd, maar White zal waarschijnlijk terugkeren naar de basis voor de komende wedstrijd tegen Wolves. Mikel Arteta en Gary O’Neill zijn wederzijds bewonderde managers en kunnen van de gelegenheid gebruik maken om wedstrijdgerelateerde VAR-kwesties te bespreken. Wolven hopen voor opschudding te zorgen,Goedkope Arsenal voetbalshirt maar Arsenal zal uitkijken naar een eenvoudige overwinning met een zuivere prestatie op en naast het veld. De kansen van Luton Town om degradatie te voorkomen verbeterden na hun eerste thuisoverwinning tegen Crystal Palace. Ze moeten echter punten halen uit hun volgende drie wedstrijden om uit de degradatiezone te blijven. Tegen spelers als Arsenal en Manchester City wordt de wedstrijd van Luton tegen Brentford cruciaal. Brentford komt met dezelfde energie naar buiten als Luton en verwacht een fysieke ontmoeting in hun stadion. Luton zal vertrouwen op het tempo en de aanvallende kracht van Chidozi Ogbene, terwijl Brentford de defensieve capaciteiten van Luton zal testen via onder meer Brian Mbumo en Yoan Witha. Burnley en Sheffield United gaan een cruciale wedstrijd spelen op Turf Moor.

Burnley heeft dit seizoen op eigen veld nog niet gewonnen, terwijl Sheffield United het moeilijk had in uitwedstrijden. Voor Sheffield United-manager Paul Heginbott zou deze wedstrijd zijn toekomst kunnen beslissen, aangezien fans hem steeds meer bekritiseren. Voor beide teams zou een overwinning een broodnodige boost geven die hun respectievelijke situatie zou kunnen veranderen. De positie van Nottingham Forest-baas Steve Cooper is twijfelachtig na de nederlaag tegen Brighton. De speculatie over de toekomst van Cooper is weer opgelaaid, waarbij fans vrezen dat zijn voormalige club Burnley, geleid door Sean Dyche, Forest nog meer in de problemen zou kunnen brengen. De uitkomst van deze wedstrijd zou een blijvende impact kunnen hebben op beide managers. De internationale verbanning van Newcastle United-doelman Nick Pope heeft de fans van Tayside verbijsterd achtergelaten. Ondanks dat hij goed presteerde voor de club, werd Pope buiten de Engelse ploeg gelaten. Newcastle-manager Eddie Howe heeft zijn doelman echter gesteund, maar er is veel gespeculeerd over de vraag of hij zou overwegen een keepersweep in zijn ploeg op te nemen. Voorlopig kan Howe vertrouwen op de betrouwbaarheid van Pope in zijn doel. De blessure van Liverpool-doelman Alisson heeft Kemion Kerkhetir de kans gegeven om te schitteren.

Nu Alisson twee weken uitgeschakeld is, heeft Kehrge de kans om zichzelf te bewijzen als een sterke optie voor het team. Liverpool-manager Jurgen Klopp heeft vertrouwen in de jonge doelman en deze uitgebreide kans zou een stap voorwaarts kunnen zijn in de carrière van Kelge. Brighton-middenvelder Billy Gilmour zal indruk willen maken tijdens zijn bezoek aan Chelsea. Gilmore zag vorig seizoen weinig speeltijd, maar heeft dit seizoen enige consistentie gevonden. Als intelligente passer van de bal en een speler die het tempo van een wedstrijd kan dicteren, zal de 22-jarige zijn talenten willen laten zien tegen zijn voormalige club. Tegen West Ham United bleven de blessureproblemen van Crystal Palace voortduren. Hoewel Michael Ollis terugkeert, staan ​​Eberechi Eze en Cheike Doucoure vanwege een blessure buitenspel. Crystal Palace-baas Roy Hodgson staat na een reeks slechte resultaten onder druk om zijn wisselspelers te nodigen om op te treden bij afwezigheid van sleutelspelers. Tottenham-manager Nuno Espiritu Santo krijgt te maken met een tegenslag nadat middenvelder Rodrigo Betancur een blessure opliep. Betancur, die onlangs terugkeerde van een ontslag van acht maanden, Kopen voetbaltenues online liep schade aan de enkelband op en zal tot februari out zijn. Tottenham heeft dit seizoen te maken gehad met een aantal blessures, die hun prestaties hebben beïnvloed. Als voormalig manager van Yokohama F María kan Nuno een warm welkom verwachten van Manchester City, dat verbonden is aan City Football Group

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *