Kopen voetbalshirts online Niet gecategoriseerd Voetbalgeruchten: Real Madrid heeft de deadline voor januari vastgesteld in de achtervolging van Kylian Mbappé

Voetbalgeruchten: Real Madrid heeft de deadline voor januari vastgesteld in de achtervolging van Kylian Mbappé

Categories:

Real Madrid zou naar verluidt bereid zijn om Kylian Mbappé een contract aan te bieden, maar daar zit een deadline aan. De Daily Mail zegt onder verwijzing naar AS dat de Spaanse giganten vastbesloten zijn Paris St Germain een deal aan te bieden voordat zijn huidige contract volgende zomer afloopt. Real verwacht echter uiterlijk 15 januari een definitief antwoord op hun bod.

The Mail, dit keer via Tuttosport, zegt ook dat Juventus bereid is zich terug te trekken uit de gesprekken om Manchester United-aanvaller Jadon Sancho te contracteren. Kopen Real Madrid voetbalshirts Volgens de krant zijn de bazen van de Italiaanse club bezorgd over het potentiële prijskaartje van de 23-jarige. Sancho werd voor 73 miljoen pond overgenomen van Borussia Dortmund en United zou vastbesloten zijn om bij elke transfer zoveel mogelijk te ontvangen.

En The Sun meldt dat de 19-jarige Amerikaanse en Hajduk Split-aanvallende middenvelder Rokas Pukstas op de radar van Arsenal is verschenen.

Richarlison: De aanvaller van Tottenham trekt veel belangstelling van de Saudi Pro League, Kopen voetbaltenues online volgens de website 90 Min.

Hakan Calhanoglu: Calciomercato zegt dat West Ham meer dan €40 miljoen zou moeten opbrengen voor de middenvelder van Inter Milan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *