Kopen voetbalshirts online Niet gecategoriseerd 35 overwinningen en 9 gelijke spelen! De sterke middenvelder van Manchester City is de afgelopen 44 wedstrijden ongeslagen gebleven, zonder hem zou de familie uit elkaar moeten gaan

Categories:

Met 2-1, met de doelpunten van Bernardo Silva en Grealish, had titelverdediger Manchester City moeite om de gepromoveerde Luton in de uitwedstrijd om te keren, waardoor de voorgaande vier rondes puntloos waren. In deze wedstrijd kwam de belangrijkste verdedigende middenvelder Rodri terug van de schorsing en speelde de hele wedstrijd, Kopen Barcelona voetbalshirts wat de defensieve kracht van het middenveld van Manchester City aanzienlijk verbeterde.

Manchester City werd in de laatste speelronde van de Premier League passief op de weg verslagen en verloor uiteindelijk met 0-1 van Aston Villa. In de laatste 4 competitiewedstrijden werd er 3 gelijk gespeeld en 1 keer verloren zonder winst. In deze campagne stonden ze tegenover gepromoveerd Luton Town. Hoewel Haaland afwezig was vanwege een blessure, mikte Manchester City toch op 3 punten. Na de opening controleerde Manchester City de situatie op het veld met overmacht. Foden, Rodri en Alvarez kregen allemaal goede scoringskansen, maar slaagden er niet in die te benutten. In plaats daarvan scoorde Luton in de blessuretijd van de eerste helft. De kopbal van Adebayor brak de bal. impasse in 2 minuten. Dit tegendoelpunt zorgde er ook voor dat Guardiola buiten het veld zeer ontevreden was en lang met de vierde scheidsrechter babbelde.

Na het begin van de tweede helft schoof de positie van Rodri duidelijk naar voren, maar in de 53e minuut had zijn pushshot vanuit het centrum geen enkele kracht. Dias raakte vervolgens met een sweep de lat. In de 62e minuut van de wedstrijd kwam Rodri met de bal het strafschopgebied binnen en werd neergeslagen. De bal viel voor de voeten van stoel B. Deze schoot regelrecht in de blinde hoek en Manchester City bracht de stand succesvol in evenwicht. Slechts 2 minuten later lanceerde Foden de aanval. Alvarez passeerde en assisteerde Grealish bij het scoren. Manchester City haalde de score succesvol in met 2 doelpunten in 2 minuten! In de daaropvolgende tijd versterkte Manchester City de verdediging.Hoewel het een beetje gênant was toen de tegenstander op het laatste moment opeenvolgende hoekschoppen kreeg, werd de stand van 2-1 stevig gehandhaafd tot het einde en scoorde 3 kostbare punten.

In deze wedstrijd had Manchester City een balbezit van 65%, nam 18 schoten, waarvan 6 op doel, en scoorde 2 doelpunten, terwijl Luton, die thuis speelde, slechts 4 schoten had, waarvan er 2 op doel waren. Rodri startte de hele wedstrijd en droeg een game-high 3 schoten, 96 passes en 87 nauwkeurige passes bij, met een slagingspercentage van 91%. Daarnaast scoorde hij ook 1 key pass, 3 doorbraken, 3 steals en 2 clears en presteerde hij zowel in de aanval als in de verdediging buitengewoon goed.

Statistieken tonen aan dat Manchester City in Rodri’s recente 44 wedstrijden voor Manchester City een record van 35 overwinningen en 9 gelijke spelen heeft behaald. In de drie Premier League-wedstrijden die hij dit seizoen miste, verloor Manchester City alle 1 punt. Dit toont ook het belang aan van de sterke middenvelder van Spanje voor het team. Als Haaland en De Bruyne de bovengrens van Manchester City bepalen, bepaalt Rodri de ondergrens van Manchester City. Nu is de topprioriteit van Manchester City het vinden van een geschikte vervanger voor hem, Kopen voetbaltenues online zodat Rodri de kans krijgt om het intensieve schema in te ademen en ervoor te zorgen dat Manchester City de verdedigende hardheid van het middenveld nog steeds kan behouden in wedstrijden waarin hij afwezig is. Het kan niet altijd zo zijn dat het gezin zonder hem uit elkaar moet gaan.