Kopen voetbalshirts online Niet gecategoriseerd Bayern München gehamerd door Frankfurt terwijl Jude Bellingham scoort in het gelijkspel van Real Madrid

Categories:

Bayern München leed een spectaculaire 5-1 nederlaag toen Eintracht Frankfurt in opstand kwam en in stijl hun ongeslagen Bundesliga-record pakte.Thomas Tuchel noemde zijn sterkst mogelijke ploeg – waaronder Manuel Neuer, Leroy Sane en Harry Kane – Voetbaltenue kind Kopen in een poging de kloof met koploper Bayer Leverkusen drie dagen voor hun Champions League-reis naar Manchester United te overbruggen.

Maar Eintracht vierde hoogtij in de Deutsche Bank Arena toen Bayern in de eerste zestig minuten van een Bundesliga-wedstrijd voor het eerst sinds 1975 vijf doelpunten tegen kreeg.Eric Ebimbe scoorde tweemaal en Omar Marmoush, Hugo Larsson en Ansgar Knauff stonden ook op doel met Joshua Kimmich, die vlak voor de pauze scoorde en de stand op 3-1 bracht, wat Bayern korte hoop bood.

RB Leipzig zegevierde in de strijd tussen de vierde en de vijfde plaats door met 3-2 te winnen bij Borussia Dortmund.Mats Hummels werd na 15 minuten van het veld gestuurd vanwege een onbezonnen uitdaging op Luis Openda en Leipzig profiteerde via een eigen doelpunt van Ramy Bensebaini.

Niklas Sule maakte vlak bij rust gelijk, maar Christoph Baumgartner en Yussuf Poulssen scoorden vóór de late troost van Niclas Fullkrug.

Jude Bellingham scoorde zijn zestiende doelpunt van het seizoen in het 1-1 gelijkspel van Real Madrid in LaLiga tegen Real Betis. De Engelse middenvelder scoorde in de 52e minuut, maar het was niet genoeg voor drie punten toen Aitor Ruibal terugsloeg. Het resultaat leverde Madrid een punt voorsprong op aan de top van de ranglijst, maar Girona en Barcelona – respectievelijk tweede en derde – zullen een kans hebben om te profiteren als ze zondag tegenover elkaar staan. Real Sociedad, op de vijfde plaats, boekte een 3-0 overwinning in Villarreal, waarbij Mikel Merino, Martin Zubimendi en Takefusa Kubo in zeven minuten voor rust scoorden.

Inter Milan keerde terug naar de Serie A-top met een 4-0-overwinning op Udinese in San Siro. Hakan Calhanoglu, Federico Dimarco en Marcus Thuram beloonden de dominantie van Nerazzurri in een doelpunt van zeven minuten vóór rust. Lautaro Martinez scoorde zes minuten voor tijd zijn veertiende doelpunt van het seizoen. Luis Muriel zorgde voor een verbluffende blessuretijdwinnaar voor Atalanta toen ze AC Milan met 3-2 versloegen. Atalanta leidde tweemaal via Ademola Lookman, maar Milan leek een punt te pakken toen ze terugkwamen via Olivier Giroud en Luka Jovic.

Maar Rossoneri-aanvoerder Davide Calabria werd in blessuretijd van het veld gestuurd en Atalanta bezegelde vervolgens voor de eerste keer in vijf wedstrijden de overwinning toen Muriel van dichtbij voorbij Mike Maignan schoof. Verona speelde 1-1 gelijk tegen Lazio, ondanks het verlies van Ondrej Duda na een rode kaart in de 77e minuut. Mattia Zaccagni zette Lazio op voorsprong voordat Thomas Henry gelijk maakte.

Randal Kolo Muani keerde terug naar de voormalige club Nantes met een late winnaar in de 2-1 overwinning van Paris St Germain in de Ligue 1 in het Parc des Princes. Bradley Barcola zorgde vier minuten voor rust voor een schitterende hoekfinish, maar Nantes kwam na de herstart op gelijke hoogte via Mostafa Mohamed.

Kolo Muani sloeg met nog zeven minuten te gaan van dichtbij toe en bezorgde PSG een achtste competitiezege op rij. Het tienkoppige Monaco klom naar de tweede plek – zes punten achter PSG – met een 2-1 succes in Rennes. De Braziliaanse vleugelverdediger Vanderson zette Monaco op voorsprong voordat hij van het veld werd gestuurd, Voetbaltenue Bayern Munich maar Youssouf Fofana zorgde voor ademruimte en zorgde ervoor dat de last-minute penalty van Benjamin Bourigeaud niet meer dan een schrale troost was.