Kopen voetbalshirts online Niet gecategoriseerd De directeur van Fenerbahce arriveert in Milaan om Krunic op te halen

De directeur van Fenerbahce arriveert in Milaan om Krunic op te halen

Categories:

De directeur van de Turkse club Fenerbahçe, Mario Branco, Kopen Neymar Jr voetbalshirts arriveert binnenkort in Italië om te onderhandelen over de transfer van voetballers uit Milaan en Bosnië en Herzegovina. nationaal teamlid Rade Krunić.

Krunic is zijn status als starter kwijt bij de ploeg van Rossoneri, die bereid is hun 30-jarige middenvelder al in januari voor 10 miljoen euro te verkopen, schrijft Gazzetta dello Sport.

De voetballer bereikte in de zomer al een akkoord met de Turkse club, maar de leiders van Milaan lieten hem niet vertrekken en boden hem ook geen loonsverhoging aan. Zoals verwacht was Krunic gefrustreerd, maar nu is het einde van deze zaak in zicht. Fenerbahce heeft een nieuw aanbod voorbereid dat Branco bij aankomst in Milaan aan de directeuren van Rossoneri gaat presenteren.

Het bod dat de Italiaanse club zou aanvaarden bedraagt ​​zo’n 10 miljoen euro.

Het doel van Milan is om Krunic te verkopen en vervolgens het geld te besteden aan het binnenhalen van een nieuwe spits tijdens de winter. Kopen voetbaltenues online Jonathan David uit Lille en Serhou Guirassy uit Stuttgart staan ​​op het verlanglijstje, maar er zijn nog andere kandidaten.

Met deze transfer zou Krunić zich bij Dragons-aanvoerder Edin Dzeka voegen, een spits bij Fenerbahce.

Leave a Reply